Битката на титаните: Кичка смени Панайотов с Ивана! От щаба на певеца готвят удар

kichka

Естрадната легенда Кичка Бодурова е сменила Панайот Панайотов след скандала с общия им концерт в Бургас, с по-младата си колежка Ивана, видя „Телеграф“.

Двете певици се засякоха в заведение в Поморие часове преди нейния рецитал в летния театър в Бургас снощи.

Шампанско
Ивана е имала планирано участие в съботната вечер в Омара арт клуб, част от читалище Просвета 1888. Изглежда е имало въпросителни към организаторите заради прогнозата за дъжд, тъй като по-рано през деня те публикуваха съобщение на фейсбук страницата си: „Скъпи приятели, участието на Ивана тази вечер ще се състои, взели сме всички необходими мерки и сме поръчали хубаво време“. Докато изпълнителката на „Шампанско и сълзи“ е изпълнявала програмата си, изненадващо на сцената се качила Кичка Бодурова. Певицата решила да поздрави гостите със своя песен, а в нея се включила и самата Ивана. Именно нейният оркестър акомпанирал на импровизирания дует върху хита от 80-те „Сурова нежност“, който е кавър на гръцка песен с български текст на бургазлийката Жива Кюлджиева, споминала се в края на миналата година. Изпълнението на двете прими предизвика сензация сред присъстващите и повечето грабнаха телефоните си, за да запечатат паметния миг. Бузукарката Стояна Николова също се включи на солото. Любопитна подробност е, че Ивана е родена в същия град, където и актуалният враг на Кичка – Айтос.

Мижав интерес
От щаба на Панайот Панайотов също готвят ответен удар. Скандалът между него и колежката му ще бъде отразен в най-новата му песен. Нейната премиера най-вероятно ще бъде на предстоящия му концерт на 10 август в кино „Кабана“ пред НДК. По композицията и аранжимента работят музикантите от „Дийп зоун проджект“, а текстът се пише от много известен българин, който също преди години е влизал в конфликт с Бодурова в телевизионно риалити. Той също ще си партнира с българския Том Джоунс в песента, която задължително ще включва репликата „Мижав интерес“. Именно тя разпали скандала, след като момчето, което говори с морето, обяви във Фейсбук, че няма да участва в концерта на колежката си, тъй като тя не искала да му плати бензина от София до морето на стойност 272 лв. Култовата фраза се родила след неговата проверка в сайта за билети, където видял, че са продадени много малко.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории