Изплуваха шокиращи факти за адвоката на Семерджиев: Цирк! Ще побъркат човека

мирослав христов адвокат

Шокиращи, дори странни факти, изплуваха за адвоката на обвиняемия за тежката катастрофа с Георги Семерджиев в София, която отне живота на две млади жени. Той е защитаван от Мирослав Христов.

Адвокатът го придружава в съдебната зала, а интересното е, че друг от клиентите му е… Волен Сидеров, който вилня в петък в Първо РУ заради катастрофата. Лидерът на „Атака“ отиде там да търси полицайката Симона Радева, за която се смята, че е била в колата заедно със Семерджиев.

„Ако не знаете, да знаете. Този адвокат вчера отиде в Първо при клиента си Волен Сидеров. Последният търсеше справедливост заради Семерджиев и госпожица Легнал полицай.

Днес защитава именно Семерджиев. Защитава и убиеца на Илиян, но това е друг въпрос“, написа във „Фейсбук“ Ангел Домусчиев, който е приятел на убития през януари в „Люлин“ Илиян Илиев след спор за шум, предизвикан от заря по повод раждането на дете.

„Дано няма дело и на Волен, че ще объркат човека.
Бяхме в Жанжоржия. Сега къде сме? В един цирк, който е пълен с ирония и тъга“, добавя Домусчиев, а постът му започна да набира популярност.