Само в 7DniSofia.bg

Йомов-старши на свобода срещу 15 000 лева, въпреки двамата простреляни

payimage-535126

Съдът пусна бащата на футболиста на ЦСКА Георги Йомов – Цецко Йомов, на свобода под парична гаранция от 15 000 лв. Той е обвинен за стрелбата на Околовръстното шосе в София, станала преди дни.

Като мотив съдът изтъкна, че обвиняемият е действал под емоционален контрол, тъй като е защитавал двамата си синове, които са били нападнати.

Съдът определи налице две деяния от страна на обвиняемия. Едното е за произвеждане на изстрели на обществено място, а другото за хулиганство с особена дързост.

По време на делото Йомов поиска възможно по-малка мярка, като обжалваше и решението на съда на първа инстанция, в което бе решено Йомов да остане зад решетките.

На 16 май двама души бяха простреляни на Околовръстното шосе в София след спречкване. Единият от ранените е на 36 г., беше прострелян в двата крака и изпадна в шоково животозастрашаващо състояние, с тежка кръвозагуба.

Вторият е на 26 г., ранен в бедрото. И двамата бяха хоспитализирани във ВМА.

Малко по-късно бащата и братът на футболиста от ЦСКА Георги Йомов отидоха в СДВР, за да се предадат. След разпити двамата бяха задържани за 24 часа.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории