Атанасова попиля властта: Решетките ви фетиш ли са?! Народът ще ви измете за по-малко от 24ч.

десислава атанасова

„Промяната“ се оградихте се с решетки от страх от народа, времето ви изтича. Такава декларация прочете от трибуната на Народното събрание председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Повече от 24 часа цялото общество се вълнува кой и защо постави решетки на входа на Народното събрание. Кой ще плати монтажа и демонтажа и санкциите? За да говорим за парламентаризъм, трябва да се спазва духът, архитектурата и доверието. Съгласно буквата на закона никой не може да унищожи сграда паметник на културата. Кой закон спазихте при тази гавра с паметника на културата? Това попита в декларацията Десислава Атанасова от ПГ на ГЕРБ.

От какво ви е страх от Съединението или от силата, господа управляващи, нали не ви е страх, нали зачитате вота на тези, които ви избраха. Дори в най-мракобесните времена на комунистическия режим никой не си е позволявал такива неща. Срещу вашия работодател ли издигнахте тези метални стени, от страх, че някой ще ви поиска сметка за тези метални решетки.

Да твърдите, че не сте подписвали, значи, че някой друг взима решенията в Народното събрание, обърна се Ананасова към Никола Минчев. Тя каза, че не може да се търсят индулгенции за рововете и ток по оградата. Да не би решетките да са ви фетиш? Вие поискахте решетки за парламентаризма, вземете си поука, защото скоро народът няма да ви даде и срок от 24 часа, каза Атанасова.