Иван Христов с неочаквана изповед: Ирина спаси живота ми!

ирина иван

Десет години след като спира да пие, Иван Христов прави равносметка за случилото се.

„Ирина ми спаси живота и физически, и духовно“, така тв продуцентът започва разказа за един от най-трудните и периоди в живота. Искрено и лично Христов разкрива какъв е бил начинът му на живот преди появата на настоящата му спътница в живота Ирина. От страниците на биографичната книга на Иван и Андрей „Братя по сърце“, става ясно, че именно Тенчева изиграваа огромна роля в неговото отрезвяване. Няколко месеца след като двамата усещат първата искра, Иван си дава сметка, че не може да продължи с пиенето.

„Преди да мина към физическото пристрастяване, моята нужда от алкохол беше да се създаде паралелна действителност, която е по-лека за понасяне. Никога не ми се е налагало да пия, за да ми е бърз мозъкът и да пускам шеги по време на предаване. Аз пиех заради останалите 23 часа, в които не съм в ефир“, повдига завесата Иван, който от 10 години няма зависимост към алкохола.

Повратната точка е заминаването му с Ирина на море малко след началото на връзката им. Дните, в които са там, той е постоянно пиян. Признава, че разочарованието в очите на водещата го отрезвява и й обещава, че ще спре. Подробностите около това, през което е минал през следващите седмици, го държат и днес далеч от алкохола, пише България днес.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории