МИСТЕРИЯ: Виктор Николаев се изпари от ефира – къде изчезна?!

виктор николаев

Виктор Николаев мистериозно се изпари от ефира на Нова тв без обяснения къде и защо не е на работа. Водещият на „Здравей, България” беше в студиото миналия петък, а след това предаването започна да се води единствено от неговата колежка Мира Иванова.

Историята с Виктор Николаев в Нова тв подозрително напомня това, което преди малко повече от месец се случи с колежката му от Би Ти Ви – Биляна Гавазова. Водещият на сутрешния блок ходеше на работа всеки ден, а след това внезапно изчезна и всички в предаването се държат пред камерите така, като че ли нищо особено не е станало. Миналия петък Николаев си изнесе чинно ефира и на финала на предаването дори се опита да спретне първоаприлска шега – каза, че събота била работен ден. Само че колегите му не се вързаха и това стана повод за шеги и закачки на финала на предаването. „Тази година не ми се получи, обаче догодина…”, закани се Виктор на колежката си Мира, с което показа, че няма никакво намерение да напуска и планира поне още година да продължава да работи заедно с Иванова в „Здравей, България”, писа „Уикенд“.

На следващия работен ден – понеделник, обаче него го нямаше в ефира. Мира Иванова не даде никакво обяснение за отсъствието му. Тя просто представи продуцентката за деня, а след това посрещна в студиото синоптика Ники Василковски и новинаря Методи Владимиров, който набързо представи събитията от изминалата нощ. На следващия ден сценарият се повтори. В студиото вместо Виктор беше само Мира, която поведе разговор за новините заедно с Владимиров. Между другото, момчето напоследък пълни разнообразни дупки в предаванията на Нова тв. Преди време го бяха сложили да води „Карай направи” на мястото на Диана Найденова. Сега пък успява почти да замести Виктор Николаев в „Здравей, България”. В телевизията обаче все още не се говори, че Методи ще сменя титулярния водещ. По скоро се пази тактично мълчание по отношение на неговото отсъствие.

Преди време по същия начин, само че от Би Ти Ви, безследно от ефир изчезна Биляна Гавазова. В продължение на няколко дни никой в ефира на „Тази сутрин” не споменаваше за нея, докато „Уикенд” не се обърна с официално запитване към хората в телевизията. Оттам казаха, че Биляна била в отпуска, после колегата й Златимир Йочев съобщи в ефир, че била болна от Ковид-19, а накрая се оказа, че е напуснала. Дали сценарият не се повтаря в Нова тв?

Ако Виктор напуска почти веднага след колежката си, това би могло да означава, че двамата са поканени в друг проект. Нищо чудно да станат водещи на нов сутрешен блок, който се подготвя в някой нов канал или например в БНТ. Но отсъствието на водещия би могло да няма нищо общо с напускането на Гавазова, да е обикновено съвпадение и скоро той отново да се завърне на работа. Какво точно ще стане? Бъдещето ще покаже.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории