Звезден скандал! Рачков гушка адреналинки на партито на „Господарите“! Къде е Анита?

рачков

Димитър Рачков се оказа в опасна близост с изкусителни адреналинки. Комикът и тв водещ бе забелязан да се прегръща и да разменя целувки с танцьорки по време на партито за 19-ия рожден ден на „Господарите“.

Предаването, което от четири гoдини се излъчва само по интернет, отбеляза празника си с щур купон в столично заведение. Сред гостите на веселбата имаше много известни лица, но сред тях не беше забелязана плеймейтката Анита Димитрова, която е гадже на Рачков. Това вероятно му е дало свободата да се заиграва с красивите жени около себе си, без да предизвиква сцени на ревност у половинката си.

Анита често е в обкръжението на Халваджиян и компания, като с усмивка приема постоянните шеги за огромната разлика във възрастта между нея и Рачков. Плеймейтката неизменно присъстваше на първите епизоди на тазгодишното издание на „Като две капки вода”, но напоследък отсъства и не е сред зрителите в залата. Каква е причината с Рачков да не бъдат забелязвани на едно и също място, засега остава мистерия.

Телевизионният водещ демонстрира и добри отношения с бившата си приятелка Мария Игнатова. Блондинката беше на партито заедно със съпруга си Ивайло Цветков-Нойзи, но буквално не се спираше на едно място и постоянно се смееше и снимаше с колеги. Тя прекара повечко време в компанията на Ненчо Балабанов, който беше много активен в шегите. Но Игнатова така и не си позволи да се снима с Рачков, като двамата присъстват заедно само на кадъра, където позират всички накуп, пише „България Днес“.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории