Този човек не е добре! Киро истеризира в Гърция: Ако даваме оръжие на Украйна, ще го направи народът

7 Dni Sofia21.03.2022
7

За „Газпром“ – това, което каза вицепремиерът Асен Василев – ние трябва да сме готови за всякакъв сценарии, включително и да нямаме газ от „Газпром“, заяви истеризиралият премиер Кирил Петков.

Ако се оправят нещата и такава война няма ще имаме опции за преговаряне“, заяви Петков, но каза, че е добре „да имаме повече опции и да знаем, че държим повече от една карта в ръцете си“.

Не може да имаме шпиони на друга държава, които да работят срещу интересите на нашата. Ако някоя страна се опитва да прави нейната си политика с нейни шпиони в нашата страна, то това не е допустимо.

Няма нито един случаен изгонен сред тези хора. знаем ги много добре, някои управлява и менажира тези хибридни атака. Доколкото знам само единият от тях още не е напуснал страната. Направихме изключение за него, ние не сме арогатни, защото ни помоли, че детето му сега завършва училище“, каза премиерът по повод шпионския скандал и изгонените руски дипломати от България.

Ако някога България реши да помага военно на Украйна, то това ще бъде широко обсъждано, ще мине през Народното събрание.

Ако решим като държава, че ще помагаме на Украйна, то за това трябва общодържавен консенсус, а не на ниво премиер и Министерски съвет.

Искат да кажат, че тайно зад затворени врати сме се договорили за военна подкрепа. Няма такова нещо“, заяви Петков по повод визитата на американския военен министър у нас Лойд Остин, признавайки в беса си, че продължава да е отворена опцията да дадем оръжие на Украйна.