Див кървав екшън: Мъртвопиян нападна полицай, разцепи му главата и стана страшно

полиция

Мъртвопиян жител на пловдивския квартал „Столипиново“ сътвори истински екшън, нападайки полицейски служител. Грозните сцени се разиграли тази сутрин на ул. „Ландос“, съобщиха за „Марица“ от полицията в града под тепетата. Служителят на реда от Шесто районно пътувал с колата си към работното място.

На въпросната улица, близо до пощата, забелязал, че мъж се клатушка и пресича неправилно. Приближил се с колата до него, свалил си прозореца и му направил забележка. Това обаче вбесило солидно почерпеният жител на „Столипиново“. Започнал да заплашва. В този момент полицаят се легитимирал, тъй като бил цивилен. Това обаче не спряло пияницата и той продължил с агресията.

Униформеният опитал да отвори вратата и да слезе, но в този момент олюляващият се мъж блъснал вратата и тя се ударила в главата на полицая. След това побягнал. На случката станал свидетел друг служител на реда, който се намесил. Така двамата успели да задържат пияния агресор. Тествали го с дрегер, който отчел над 1,4 промила. Тикнали го в ареста за 24 часа. По случая вече е образувано досъдебно производство.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории