Пеевски има защо да е изплашен! Тези с автоматите го посочиха като зло №1, готвят му…

7 Dni Sofia10.08.2017
Тежки времена настанаха за народния хрантутник Делян Пеевски! Хората, в чиито ръце са автоматите и оръдията го посочиха като враг №1.
Не се страхувам да кажа, че Делян Пеевски иска да ни унищожи. Това заяви синдикалният лидер Диана Георгиева пред БНР по повод протеста на служителите на завод ”Дунарит” в Русе.

Днес те излизат на мирен протест пред граничния пункт „Дунав мост“, за да изразят своето несъгласие с решението да се отнемат лицензите за производство, търговия и съхранение на оръжие на завода.

„Целта е една-единствена – запазване работата на фабриката, запазване работните места на над 1300 работещи в „Дунарит“. И аз мисля, че едно така добре стоящо предприятие ще бъде в много голяма полза от така наречения най-голям олигарх на България. Не се срамувам и не се страхувам да кажа, че Делян Пеевски е такъв и че той желае да ни унищожи, бих казала, на първо време. А пък представяте ли си тази фабрика да спре?“, заяви Георгиева.

Поради разследване, което се води от Специализираната прокуратура срещу изпълнителния директор на акционерното дружество „Дунарит“, заводът е в процедура по отнемане на всички разрешителни. Днес в 13.00 часа мирният митинг ще има за цел да насочи вниманието на обществото към проблема и ще се очаква реакцията на правителството.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.