Алгафари разтресе мрежата: Мили умници около министър-председателя ни, подготвяйте го тоз човек

кирил петков

Политическият пиар Нидал Алгафари написа критичен пост към премиера Кирил Петков и ситуацията с горивата у нас. Както БЛИЦ писа по-рано министър-председателят обвини Младежи ГЕРБ, че са виновни за всяване на паника, което е довело до безкрайни опашки по бензиностанциите в сряда вечерта.

От ГЕРБ пък подходиха шеговито към обвиненията, но обявиха, че да обвиняваш другите за това, че не можеш да се справиш, е дъното на безпомощността.

Ето какъв е анализът на Алгафари, написан в личния му фейбук профил:

Приятели,
преди малко разбрах, че министър-председателят ни е стигнал до умопомрачително заключение. Младежката организация на ГЕРБ хибридно са подвели българския народ да се реди на опашки за горива.

Предполагам, че не си го измислил сам, ами са помогнали в размислите същите онез умници, които вкараха в устата му, че на Трети март преди 144 години на Шипка е било същия студ като вчера и са умирали украинци и опълченци. Е, на Шипка по онова време може да е също така студено, но не е имало битки. Битката се е водила през месец август и не е било така студено.

Мили умници около министър-председателя ни, моля ви от сърце, подготвяйте го тоз човек, репетирайте с него, повтаряйте му, че срамът не е само за него, а за всички ни.