Извънредно: Грозни сцени в Бургас, жена с украинско знаме нападна дете на русофилка

дете

Грозна сцена се разигра пред руския паметник до Френската гимназия, където Бургас чества националния празник 3 март, съобщава Флагман, предавайки на живо шествието в центъра на града.

Напрежението ескалира при пристигането на основната група до съветския монумент, издигнат в памет на руските войници, които са изгубили живота си за свободата на България.
Тогава, две жени – и двете българки, но с различни политически възгледи, се сбиха. Едната от тях извади украинско знаме, а другата държеше в ръцете си руския флаг и бе придружавана от малко дете – момченце, на видима възраст десетина годинки.

Според дамата с украинското знаме, тя била провокирана от другата жена. Признава, че я блъснала и не изключва леко да се е ударило и детето. Но по думите й, то било нахъсано от жената да отиде и да издърпа украинското знаме от ръцете й.

Другата жена – русофилката, твърдеше, че е станала жертва на агресия. Тя дошла да почете героите, но попаднала в неприятна ситуация, при която един удар отнесло момченцето.

Детето действително бе много разстроено и плачеше неутешимо.

Можете да видите какво казва бабата на пострадалото момченце, кадрите са на 29-тата минута от видеото.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории