Скандал тресе поп-фолк средите: Фики спретна номер на „Пайнер“

фики

Фолк звездата Фики Стораро скрои номер на продуцентите си от „Пайнер“ като подписа договор с конкуренцията, съобщава ХотНюз. Младият изпълнител напусна официално компанията на инж. Митко Димитров, за да стане част от „Диапазон рекърдс“, където артист от години е неговият баща – Тони Стораро.

Хитовият изпълнител подписа продуцентско-мениджърски договор с музикалната компания. Макар и много млад той вече има успешна кариера зад гърба си, албум и множество хитове. Оттук насетне изпълнителят ще продължава да се развива и с новата си музикална компания планират да започват работа по мащабни проекти, обявиха официално от компанията в прес съобщение.

„Познаваме Фики от дете, обичаме го. Ние вярваме в таланта му и неговия потенциал. Убедени сме, че той може да е не само българска, но и балканска и европейска звезда. Затова искаме да работим с него и заедно да доразвием кариерата му.“ – споделя Ненчо Касъмов, управител на „Диапазон Рекърдс“.

„През всички тези години отношенията ми с Ненчо Касъмов са били изключително добри и основани на уважение и приятелски чувства. Въпреки че не съм бил част от Диапазон Рекърдс, в личен план Ненчо винаги е бил част от живота на семейството ми“, коментира Фики. Първата песен на Фики е продуцирана именно от компанията, където е и Алисия. Дуетът с баща му Тони Стораро „Кажи ми като мъж на мъж“ излезе през 2013 г.