БРУТАЛНО: Баща-психопат организирал извратени „семейни“ оргии с участието на жена му и 12г. им дете

насилие

Потресаващи секс оргии, в които е участвало цялото семейство, включително и малолетни деца, са се разигравали в дома на семейство от странджанския град Средец. Главен организатор на извратените забавления бил 32-годишния съпруг, баща на три деца. Под негово ръководство и вещи указания, цялата фамилия групово задоволявала болните му сексуалните фантазии. Секс-гуруто вече е зад решетките, а по случая се води следствие, съобщава Телеграф.

Съпругата и майка на децата е направила пълни самопризнания. Пред разследващите тя заявила, че била заставена насила и принуждавана да участва в оргиите, заедно с най-голямото от децата им – 12 годишно момиченце. Според разказите на майката, тя се съпротивлявала, но мъжът й я пребивал и заплашвал.

Пак по настояване на бащата фамилните оргии се разигравали пред очите на другите им две по-малки деца, които били принудени да гледат секс между майка си и баща си и по-голямата им сестричка. Извергът обяснявал пред дечицата, че това всъщност са „игри за големи“, които трябва да научат и в които да се включат след време. Кога бащата-извратеняк е планирал да включи в ужасяващите оргии и другите две хлапета, не е ясно.

Но няма никакво съмнение, че именно такъв е бил пъкленият му план. Сигнал за па престъпните оргии на бащата с малолетната му дъщеря стигнал до униформените преди няколко месеца и след светкавично разследване, насилникът се озовал зад решетките. Случаят обаче е пазен в дълбока тайна, заради крехката възраст на децата и защото градът е малък, а разтръбяването на подобна деликатна информация би въздействала допълнително негативно върху психиката на децата. Въпреки строго пазената тайна от разследващите, за бруталните престъпления обаче се разчу, след като комшии надушили какви ги е вършил бащата. Те се усъмнили не само от поведението му, но и от факта че той изчезнал, а жена му давала гузни и объркани обяснения.

В строга тайна се пази и как полицаите са разбрали за потресаващите развратни оргии в семейството. На мъжът е наложена постоянна мярка „задържане под стража“ и ще остане в килията до началото на съдебния процес.