Сериозен проблем за Георги Миланов в Левски – договорът му виси на косъм

георги миланов

Левски ще предложи нов договор на Георги Миланов, пише Мач Телеграф. Настоящият контракт на халфа изтича в края на сезона. “Сините” искаха да го продължат още в края на миналата година, когато водиха разговори с всички футболисти, които треньорът Станимир Стоилов пожела да бъдат задържани. Миланов обаче се контузи и Стоилов отложи преговорите, докато халфът се възстанови.

Основният проблем в разговорите ще бъде финансовата част. Иначе и Левски, и самият Георги Миланов искат да има нов договор. Към днешна дата обаче футболистът взима заплата, която е много над новия таван за български играчи. Той е само 8000 лева, а според настоящия контракт месечното възнаграждение на Миланов е 15 000 евро, което го прави №1 в Левски по този показател.

Очаква се “сините” да направят компромис за Георги с тавана на заплати, но той няма как да е толкова голям, за да могат да му предложат настоящата заплата. Самият футболист е впечатлен от отношението на феновете към него и това е основният коз за Левски в бъдещите преговори.