Удар на полицията: Арестуваха двама наркопласьори по време на сделка, единият си имал оранжерия

наркотици

Пловдивската полиция сгащи в крачка двама наркопласьори на 26 години по време на спецакция. Униформените сгащили първия дилър по време на сделка в кола, пише Марица. В този момент продал над 5 грама марихуана на 31-годишен клиент. При последвалото претърсване на адреса на по-младия мъж е открита домашна оранжерия за производство на канабис. Общо са иззети над 4,7 килограма изсушена зелена листна маса, около 24 грама прахообразно вещество с активен компонент тетрахидроканбинол, електронни везни и други веществени доказателства за осъществяваната от мъжа незаконна дейност.

При паралелна незаконна сделка с наркотици арест последвал и за другия пласьор. 24-годишна жена закупила от него над 8 грама марихуана. В хода на процесуалните и следствени действия в апартамента на мъжа полицаите намерили около 144 грама марихуана, 175 грама амфетамин, екстази 62 грама, метамфетамин 7,3 грама и 4,6 грама кокаин.

И четиримата са задържани и са известни на служителите на реда. Срещу тях са образувани бързи производства. Дилърите били задържани до 72 часа. След внесено искане от страна на прокуратурата, съдът им е наложил мярка за неотклонение „задържане под стража“.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории