Звезден скандал: Мариана Попова подпалва Капките, няма цедка на устата

Мариана Попова

Водещият на „Маскираният певец” Краси Радков влиза като участник в новия десети сезон на шоуто за имитации „Като две капки вода“. До болка втръсналите муцуни, вечно работещите в продуцента Магърдич Халваджиян Алисия, Дарин Ангелов и Есил Дюран сега застава и кадърът на Слави, който хич не се справи добре като половинка на Герасим Георгиев-Геро в „Маскираният певец”. Радков със сигурност ще се шегува с новия-стар водещ Димитър Рачков за близките им фамилии и объркването, което предизвикват у зрителите понякога.

Другата участничка, която стана ясна е Мариана Попова, която няма цедка на устата си и със сигурност ще предизвика няколко скандала в предаването. Тя е участвала веднъж, но само като гост в далечната 2014 година в Капките, където изпълни песен на Уитни Хюстън. Преди две години Попова скочи на „Като две капки вода“ и „Гласът на България“ и по този начин си пролича, че май много й се иска да бъде част от тези проекти, пише Hotnews.bg.

„Гледам „Гласът на България“, тази година има изключителни гласове. Всъщност по формат е важно треньорът да е поне една идея по-добър от участниците, за да има на какво да ги научи. Въпросът ми е към продуцентите и бТВ: По какъв критерий избирате треньорите? Изключвам Иван Лечев, който е велик в музицирането. Не, не се заяждам, просто питам“, сподели Попова и директно намекна, че треньорите не умеят да пеят.

„Аз гледам на Камелия циците“, шегува се неин приятел. Оказва се, че и Мариана ги гледа. „Апропо, и аз ги гледам, готини са й циците, и Мишето е много красива, фактите са си факти. Вчера показаха и на Влади дупето и това не ме притесни… Добре са си“. Припомняме, че преди почти 10 години (през 2011) Мариана Попова бе част от треньорите именно в „Гласът на България“ заедно с Миро, Ивана и Кирил Маричков, където спечели Стелияна Христова от нейния отбор. И конкурентното певческо шоу не остава некоментирано, там под прицел е Луна. Ето каква казва Попова за нея: „Тя била щура и палава като малка. Гласът й е нежен и спокоен. Днес Луна пожела на Скандау да бъдат слушани и обичани като нея. Няма как никой да те достигне, Луна! Плейбек! И все пак, докато я има Луна, ще има мир и хармония. Всяка нощ луната умира, за да се роди слънцето. Или беше обратното. Абе, Луна да има!“Сега подобни коментари публиката ще слуша на живо в предаването, а със сигурност Попова ще побърза да се скара с един от журито Юлиан Вергов. През 2019 година Вергов унизи жестоко мъжа на Мариана Плачков и актрисата скочи яко да го защитава.