Кървава касапница: Известен бизнесмен загуби живота си при зверски сблъсък в дърво

катастрофа

Мъж на 63 години загина при пътен инцидент, съобщиха от областната дирекция на МВР в Добрич. На 29 януари около 22,05 ч.е получено съобщение за възникнало пътнотранспорно произшествие по пътя между селата Лозница и Росица, община Ген. Тошево. На място е установено, че 29-годишен мъж, поради движение с несъобразена скорост, е изгубил контрол над управлявания от него лек автомобил „Сузуки” и се е блъснал с предната дясна част в крайпътно дърво. При инцидента на място е загинал возещият се на предната дясна седалка мъж на 63-години. Водачът на колата е настанен в болницата в Добрич с черепно-мозъчна травма, но без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

Според информация на „Про Нюз Добрич“ загиналият при катастрофата е един от успешните агробизнесмени в община Генерал Тошево Айдер Шукриев. Зад волана е седял бил неговият зет Шенер. Според местни жители младият мъж отишъл да прибере Айдер, който през деня бил на лов в района. Местните предполагат, че младият мъж, който е от Кърджали, не е познавал района и по някаква причина колата е поднесла и излязла от пътя.

Айдер Шукриев и двамата му братята Айдън и Аднан имат фирма, която стопанисва 8000 дка земя в генералтошевското село Къпиново.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории