На „Герена“ се е състояла важна среща за бъдещето на Левски

станимир стоилов мъри

През миналата седмица се е състояла важна среща на „Герена“. На нея са присъствали представители на главния спонсор и хора от ръководството на Левски. От „сините“ са били изпълнителният директор Иво Ивков, председателят на Управителния съвет Даниел Боримиров и треньорът Станимир Стоилов, предава Gong.

Обсъждано е финансирането на клуба и създаването на нови мърчандайзинг идеи, които да подпомагат издръжката на 26-кратния шампион.

Треньорът на Левски Станимир Стоилов е споделил, че му трябва поне още един нов футболист. Той е заявил категорично кои играчи държи да останат и да се стартират преговори за нови договори, както и с тези, които желае да се раздели.

В същото време изпълнителният директор Иво Ивков е показал отчета си за изминалата година и на какво трябва да се наблегне през новата 2022 година.

Боримиров е дал своето мнение за развитието на клуба и е наблегнал, че много от усилията трябва да се насочат към детско-юношеската школа, откъдето Левски може да изкарва кадри, които по-късно да бъдат продавани в чужбина за добри суми.