Фандъкова, остави ЦСКА на мира! Виж какво се случи и днес в Борисовата градина

7 Dni Sofia04.08.2017
клон

„Живея втори живот“, твърди жена, която едва не загинала в Борисовата градина посред бял ден. Тя е щастлива, че детенцето й, което е на 4 годинки, не е пострадало. Причината – огромен клон паднал на върху тях.

Пострадалата се заканва този път да съди общината. А и Фандъкова и хората и са си за такъв.Вместо да се занимават с паркинга на ЦСКА, да вземат да обезопасят парк №1 в София, в който вече всеки ден се случва нещо.

На мястото на инцидента веднага е пристигнала полиция и екип на „Бърза помощ”. Жената е била откарана в „Пирогов“. Днес Соня има множество травми по тялото и е с яка на врата си.

Целият разказ на пострадалата може да прочетете тук:

„Майчета, днес живея втори живот. Бяхме в Борисовата градина и огромен клон падна върху мен. Само на 1 метър беше моят 4 годишен син с две приятелчета. Можете ли да си представите какво можеше да стане?!?!? Полиция, Бърза помощ, Пирогов!! Резултата множество травми по тялото ми и носене на яка на врата!!!Този път ще се стигне до съд с общината,защото тяхното безхаберие няма граници!!! Бъдете внимателни,защото е мноооого опасно!Хиляди неподдържани дървета, където дебне огромна опасност. Бъдете нащрек!! Благодаря се,че моят син или някое друго детенце не пострада!!“

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.