Андреа не издържа на хейта за килограмите, отговорът й беше светкавичен – попиля ги (ВИДЕО)

andrea

Последното участие на Андреа доказа, че образът й на живо няма нищо общо с този в социалните мрежи и клиповете й. Голяма част от феновете на блондинката я разкритикуваха, че е значително по-пълна и се противопоставиха на фотошопа, с който ги заблуждава как всъщност изглежда. Самата Андреа сподели във видеоклипче своята позиция във връзка с критиките, които отдавна се сипят по нея. Подчерта, че не всяка публична личност може да издържи психически на хейта и припомни за трагичния край на Денис Теофиков, но беше доста хаотична в изказването си и думите й трудно се разбираха.

„Вие нападате хората за всякакви неща – кой си бил оперирал носа, на кой му се е подул коремът по време на участие, на кой нещо му паднало от косата, от корсета… Вие по някой път замисляте ли се, че и ние сме хора? Замисляте ли се по някой път, че и ние имаме чувства? Аз много мисля по тези неща… Когато преди месец-два станаха едни неща и един човек реши да си тръгне от този свят… Не значи и не казвам, че вие сте го накарали… Не знаете човек през какво преминава и какво му се случва точно в този момент. Има едни моменти, в които не чувстваш никакъв съпорт…

Замислете се, когато нападате… Аз нямам проблем, подигравайте се на косата ми, подигравайте се колко килограма съм намалила на фотошопа, подигравайте се на абсолютно всичко, което искате, но се замислете, че има хора, които не го понасят. Аз не съм от тях! Аз го понасям 15 години на сцената“ – откровена е певицата.

В друго откровения Андреа призна, че е отказала дует със сръбската певица Индира Радич. Песента била готова, но когато българката я чула, не останала доволна от крайния резултат, заради което и отсякла, че се оттегля. Сагата не е от скоро, тъй като за дуета между Андреа и Индира Радич се говори още от 2012 година. Едва сега в разговор с фенове Андреа даде яснота какво се е случило с проекта:“Не, няма да има дует с Индира Радич, защото тя постъпи доста некоректно към мен. И се опита да направи песен, в която да запуши моя глас, а нейният да изпъкне, което беше малко неетично“, казва Андреа, цитирана от „Уикенд“.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории