Милица подви опашка след скандала с Мария Илиева

Милица гладнишка

Милица Гладнишка, която напоследък се опитва да се покаже колко е готина като коментаторка при Гала, дълбоко замълча след скандала с Мария Илиева. Пухкавата актриса се появи със самочувствие в „На кафе“, за да избълва нова порция размисли по разни теми, но не посмя да каже нещо и по въпроса свързан с разправията й със съперничката.

Гладнишка не пожела дори и да се извини за нападките към Илиева, зад която застанаха много колеги. Разправията между двете беше по повод финала на „Гласът на Бългаиря“, където Мария пя в дует с един от финалистите – Борис. Актрисата на свой ред коментира в социалната мрежа изпълнението им, като подчерта: „Мария Илиева показа, че е машина и за един пиар минава през всичко и всеки. Като танк“. Написаното обаче бързо изчезна от онлайн пространството, навярно размислила за ситуацията, в която предстои да влезе с феновете на дивата.

HotNews обаче първи цитира думите й и скандала се разрастна мигновено. Стигна се и до коментар от страна на изпълнителката на „Лунен сън“, в който тя обяви Милица за жалка злобарка. „Един несправедливо злостен коментар относно професионализма и характера ми – този на Милица Гладнишка, ме накара да се размисля за цялата ни гилдия. Начинът, по който съм пяла с това мило момче, което на репетициите успя да разплаче Иван Лечев с изпълнението си, бил „грозна постъпка“, защото едва ли не го провалил. Публични оценки от артист към артист могат да бъдат правени от висотата на постиженията и пространството, което голямата обич и подкрепа на публиката дават. За над 20 години солова кариера и 15 години предшестваща я музикална подготовка, аз пея така“, беше част от коментара на Илиева. След думите й обаче Гладнишка тотално замлъкна.