Напрежение: Лекарите в Александровска болница обявяват гладна стачка срещу протежето на Кацаров

Александровска болница

Лекарите от столичната Александровска болница обявяват гладна стачка срещу протежето на Кацаров-проф. Темелков. Той бе назначен за директор от служебния здравен министър, който изчегърта брутално и със замах предишното ръководство на болница.

Ето какво заявяват в сигнал до ПИК от Александровска:

Заражда се гладна стачка от работещи в КАИЛ на УМБАЛ „Александровска“ в продължение на месеци заетите в една от най-тежките Клиники Клиниката – по анестезиология и интензивно лечение са принудени от Началника на клиниката – проф. д-р Темелков да работят в условия на неизвестност и непрекъснати ежедневни промени във вече утвърден месечен работен графи.

Въпреки, че НС „Защита“ проведе среща с Изпълнителния директор на „Александровска“ – д-р Атанас Атанасов, проблема не само че не се решава, но се и задълбочава! Tepopа, преследването и репресиите, упражнявани от началника на КАИЛ проф. д-р Темелков спрямо синдикалното ръководство на СС на НС „Защита“ в УМБАЛ „Александровска“ ЕАД спрямо членовете и останалите служители в Клиниката продължава с пълна сила. Работещите в КАИЛ обмислят и провеждането на крайна мярка – обявяване на гладна стачка, за да се противопоставят на своеволията и репресиите упражнявани от проф. Темелков и бездействието на цялото ръководство на УМБАЛ „Александровска“.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории