ШОК: Тризначките с невероятно разкритие за себе си – били на различна възраст

12357209_1024049917661667_2023415303533975859_o

Помните си скандалните Тризначки от „Биг Брадър“. Вяра, Надежда и Любов трудно могат да бъдат забравени, а бисерите им в шоуто се помнят и до днес. Уви, девойките от Благоевград не успяха да използват славата си за добро и стигнаха самото дъно.

А сега една от тях – Надежда, хвърли сензационната новина, че трите са осиновени, а биологичната им майка е англичанка. „Аз и сестрите ми сме осиновени“, това сензационно разкри на профила си във Фейсбук една от тризначките – Надежда. По-късно тя изтри поста си, но коментарите по този повод не спряха, пише Блиц.

По думите на Надежда те научили, че майка им всъщност е англичанка и дори лекар коментирал с тях, че няма как да са тризначки, защото… били на различна възраст. „България ми е причинила много лоши неща. Със сигурност не съм българка. Никога не съм навредила на никого, Защо съм попаднала тук, не знам. Опитвам се да разбера, но всички крият от години“, казва още Надежда.

“Боже мой да потърсиш помощ в България… Да ще ти помогна но ако правиш секс с мен…. Изпитвам унижение че съм израснала в тази държава!!! Уникум сте”, недоволства тя. Вяра и Надежда мизертват във Великобритания от години и често стигат до просия. Сестра им Любов се е отрекла от тях и води къде-къде по-сносен живот в сравнение с този на Вяра и Надежда.