Бареков: Циркът продължава. Народът е отвратен и е минал в тотална опозиция на всички партии

николай бареков

По каква логика продънените социолози спрягат из студиата партии, които се провалиха и буквално се сринаха като БСП, ИТН и ДБ за безалтернативни участници в бъдеща управленска коалиция с измамниците от Харвард?

1. Нинова трябва да подава оставка, защото направи БСП петоразрядна команда. 2. Слави отдавна е подал оставка, а Тошко Йорданов не иска Измамника Киро Петков.

3. Христо Иванов не се ли удави на Росенец. Пеевски го победи с двоен резултат. Прехвалените лятото „българи в чужбина“ смениха ДБ и Слави с ДПС! Над 40% от тях са гласували за Карадайъ и Пеевски!

4. Ако ползват Коцето Копейкин от Възраждане за сглобката-как ли ще погледне кака им Херо Мустафа.

5. Циркът продължава. 3/4 от българския народ е отвратен и е минал в тотална опозиция на всички партии. И нито една власт не може да бъде легитимна с 10% от вота на българите за няколко провалени файтон партии. Абсурд е да се твърди, че има победител и че народът е дал мандат за нещо си, камо ли за „промяна“. Народът мандат не даде, дори и Радев ще дава мандат като президента, получил най-малко подкрепа на първи тур. На мястото на втория и третия – бих оставил всички тези политически аутсайдери да се покачат на каруцата на двамата мошеници – сметките за ток, газ и парно ще свършат останалата работа януари/ февруари.

ПИК