Автор на менте новини в „Информиран.нет“ на Бабикян пази гърба на Румен Радев

бабикян

Авторът на фалшиви новини в сайтовете на Арман Бабикян „Информиран.нет“ и сие – Станислав Трайков, цъфна зад гърба на Румен Радев, когото от години бранят и съчиняват манипулации за опонентите му. Трайков бе осветлен още преди две години покрай разследване на ГДБОП срещу фалшивите новини, от което, стана ясно, че Бабикян е собственик на доймейните им, а Трайков е главното лице за контакт, чиито е и посоченият мейл.

В последствие лъсна до Мая Манолова в търсене на нови облаги и постове и бе във формацията й, с която се яви на изборите за кмет на София. Но след краха й набързо я разлюби ае да разнася ковчези на метежите под юмрука на Радев с боса си Бабикян и авера му Велислав Минеков. Отровната формация обаче не успя да го вкара в парламента тази пролет, но пък той бързо бе трудоустроен от самия Радев. След като Минеков бе назначен за министър в служебния кабинет на президента, осветленият като автор на менте новини Трайков бе прибран под крилото му в Министерство на културата като „съветник“. Вероятно по спиране на метрото и тероризъм над столичани, защото същият тип бе от триото метежници, които спряха метрото преди година в София, но не знайно защо прокуратурата ги остави да им се размине само с дело за хулиганство.

Как подобен кадър, минал и през ГЕРБ и още куп партии в търсене на високи постове и облаги, а сетне прехранващ се с фалшификати, може да го съветва, Остава толкова неясно, колкото е и ценза на въпросния тип. Факт е обаче, че той е като сянка на Минеков, а сега успя да лъсне и зад гърба на ментора на цялата кохорта Румен Радев.

ПИК