БОМБА: Семейният Петков на тайна среща с мистериозна жена след пътно нарушение (СНИМКИ)

кирил петков

С мистериозна брюнетка отиде на среща в една от глухите улички в центъра на София доскорошният служебен министър на икономиката от първия кабинет на Стефан Янев – Кирил Петков, снощи, видяха папараците на ПИК.

Настоящият лидер на новата политическа формация „Продължаваме промяната“ Кирил Петков уж е щастливо женен за участничката в готварското риалити „Мастър Шеф“ Линда, но това не му попречи да прекара известно време в компанията на стройна млада дама и както в добрите стари време започваха връзките – да я почерпи в сладкарница.

Миналата вечер екс министърът, сдобил се с печална слава покрай скандала с двойната му гражданство, отметна участие в предаването на Цветанка Ризова – „Лице в лице“. След края на ангажимент, Петков си тръгна сам от Би Ти Ви, но само няколко минути по-късно вече бе в обкръжението на красивата непозната.

По всичко личи, че много е бързал за срещата и е нямал търпение по-скоро да я види. Иначе няма как да бъде обяснен фактът, че заради тайнствената брюнетка лидерът на ПП влезе от забранената страна на столичната уличка „Стара планина“, пряка на бул. „Васил Левски“, точно под „Дондуков“.

Там го чакаше младата дама. След което двамата продължиха пеша из квартала, като по пътя си се отбиха в кокетна сладкарница на ул. „Черномен“ №5. Въпреки, че собствениците изрично бяха указали с табела на вратата, че в обекта се допускат само лица с маски, улисани в разговори и в разменяне на закачливи погледи и усмивки, Петков и спътницата му си напазаруваха в сладкарницата без предпазни средства. От снимките се вижда, че все пак бившият министър носи със себе си маска, но тя стои на ръката му.

Пред витрините двамината се спряха на тестени печива. За разлика от клиентите си, шефът в сладкарницата ги обслужи дегизиран според наредбите с маска на лицето. На касата Петков плати късната закуска за себе си и брюнетката. Вместо да се нахранят на спокойствие в сладкарницата, бившият министър и дружката му доядоха произведенията на майстор-сладкаря на крак. За къде са бързали, че нямаха време да се подкрепят на спокойствие в заведението, само можем да гадаем…

ПИК


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории