Бареков: Баджак медиите да питат дуото буфосинхронисти „Прокопиев“ Кирил и Асен

николай бареков

„Дали баджак медиите ще зададат на дуото буфосинхронисти „Прокопиев“ Кирил и Асен и 1% от въпросите, с които ме засипаха през 2013, когато влязох в политиката и застраших реално Статуквото?“ Това попита от профила си във „Фейсбук“ бившият евродепутат Николай Бареков. Той призовава да се пита за Румен Спецов и неговата фирма, за Асен Василев и Кирил Петков.

Ето какво пише Бареков в социалната мрежа:

Дали баджак медиите ще зададат на дуото буфосинхронисти „Прокопиев“ Кирил и Асен и 1% от въпросите, с които ме засипаха през 2013, когато влязох в политиката и застраших реално Статуквото? Примерно, могат, но не питат ето тези въпроси:

1. Кой и защо ги финансира? ВЯРВАТЕ ЛИ на лъжите им, че „някой“ им обещал 600 хиляди лева, а те щели да се оправят с един милион? „Обещаха ни“, КОЙ ви обеща, бре, девици невинни!

2. Кои са техните реални идеи? Ще разрешат ли гей браковете и ще допуснат ли Северна Македония за преговори с ЕС по заповед на Великите сили?

3. Защо Петков продължава да лъже за двойното си гражданство? На какво се надява? 4. Защо си купиха скандални партии, вместо да извървят целия път, както направихме други – с хора, цели и идеи?

5. Кой плаща и на каква цена за целия медиен слугинаж? Как така последните десет години непрекъснато сядат или се въртят на държавната хранилка като служебни министри? Нали са ужким „честни частници”.

6. Всички бивши съдружници в чужбина обвиняват Асен Василев, че е „измамник“, макар и гениален измамник. Защо?

7. Докога Румен Спецов ще мълчи за фирмата си, която продава с 1,5 милиона лева дългове на „професионален длъжник“?

8. Колко данъци не са платили към хазната с различни врътки Асен Василев и Кирил Петков? Мен приметно НАП и ДАНС ме съсипаха от проверки уж по поръчка на ГЕРБ и ДПС, а по сигнали на Христо Иванов и шедро отразени в медиите на Прокопиев и други олигарси.

9. С колко е ощетил държавата при предишни сделки с общинска земя Кирил Петков? 10. Освен „Вярвайте ни“ имат ли други аргументи, за да влязат във властта? Какви са реалните им цели, освен да крадат вместо досегашните крадци? Липсата на тези въпроси и техните отговори би трябвало да светне червената лампичка дори в обора на някое ТКЗС. Защо мълчат мисирките? С подобен телешки възторг от поредните измамници – няма как да има свободно слово у нас.