Мариана Попова почива в хотела на Първанов?

мариана попова веселин плачков

Певицата Мариана Попова винаги е изтъквала, че се гордее колко много материални облаги е отказвала на екс президента Георги Първанов, но това не й попречи да гостува семейно в хотела на големия му син в Кюстендил, видя Lupa.bg. Поп изпълнителката е заедно със съпруга си Веселин Плачков и малката си чаровна дъщеря Екатерина. Мариана пусна фото на любимите си хора и отбеляза 5-звездния СПА хотел, където нощувката на семейство с малко дете струва 199 лева на вечер.

В разгара на лятото певицата явно е предпочела да отмаря в луксозния хотел, отколкото да се блъска на препълненото ни Южно Черноморие. Лично Георги Първанов е поканил любимата си певица и семейството й да си починат от натоварената си програма в СПА комплекса, а фамилията изглежда доволна от релакса сред лукс и спокойствие. Мариана стана близка с президента още през лятото на 2006 г, когато Първанов я покани за лице на предизборната му кампания.

С течение на времето познанството им прерасна до доста подозрителна близост, която не е особено типична за държавен глава и певица. Припомняме, че Ивайло Първанов и дъщерята на покойния бивш министър на вътрешните работи Николай Добрев – Марияна, която беше секретарка на Първанов, купиха заедно луксозния комплекс „Стримон спа“ преди 6 години. Тогава президентският наследник бе едва 27-годишен, но въпреки това успя да се сдобие с хотела, който официално струва над 7,5 милиона лева.