Скандално: Просещ „инвалид“ изкарва по 10 бона месечно от подаяния в Бургас (ВИДЕО)

capture-20210717-135134

Не мога да говоря, трябват ми пари за храна, не мога да вървя нормално, моля помогнете. Този сърцераздирателен апел, разпечатан твърде грамотно и висящ на табела върху гърдите на 51-годишния Георги Станев Колев, за около 5-6 години всъщност го е превърнала в солиден богаташ, пише Флагман бг.

Всеки ден, за около час-два този клетник в нашите очи, седящ в инвалидна количка на главната ул. „Александровска“ в Бургас, изкарва между 200 и 300 лв.

След като установи, че е „заработил“ достатъчно за деня „просякът“ сгъва инвалидната си количка и поема бодро на два крака към аптеката до РУМ „Краснодар“.

Това е мястото, където Георги Станев Колев уедрява лептата, подадена му от многобройните състрадателни минувачи по главната улица.

Когато събере голяма сума в банкноти, Колев, естествено без инвалидната количка, посещава клона на „Пощенска банка“ на пл. „Царица Йоанна“ срещу жп гарата.

Само банковите служители в този клон биха могли да кажат какви са действителните му авоари.

За част от тях свидетелства бившата вече приятелка на „инвалида“ Божана Заралиева.

Причина да разобличи своя приятел е инцидент от 14 юли привечер, когато той я нападнал в дома си на ул. „Ловна“ 17 в кв. Акациите.

Живеел там на квартира и редовно стряскал съседите, защото имал навика да ходи гол из двора.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории