Само в 7DniSofia.bg

Проф. Добчев рязко си смени мнението за Мария Бакалова

мария бакалова

Проф. Иван Добчев неочаквано обърна палачинката по отношение на добилата световна слава Мария Бакалова. Днес той вече се гордее с актрисата и дори признава, че тя била една от най-добрите студентки.

„Приел съм Мария Бакалова! Разбира се, че я харесвам и съм горд от успеха й. Аз съм я водил, аз съм разчитал на нея.

Това, което исках да кажа за Мария преди време, но не ме разбраха правилно, беше предупреждение – че там, където влиза, не е много чиста работата – в лошия смисъл за Холивуд. Това бяха моите думи, както и това, че мен такъв тип филми, които се правят там, не ми харесват. И благодаря, че имам възможността да кажа това”, споделя Добчев пред „България днес”. Той твърди, че е горд не само с нея, но и с целия клас. И подчертава, че Мария била една от най-добрите студентки.

През февруари, когато звездата на Бакалова изгря с пълна сила, професорът обаче далеч не беше на същото мнение. „Не съм я подготвял за това, но тя е напориста и спонтанна. Знае как да се слага – на мъже или на публиката”, каза тогава той.

Учителят на 25-годишната световна звезда не успя да се види с нея, когато бургазлийката се върна за кратко у нас.

Мария се срещна пред академията с преподавателката си по вокално майсторство Сияна Търколева, както и с колегата си Владимир Матеев.

„Мария, която познавах преди Холивуд, не се е променила! Въпреки номинацията за Оскар, тя си е същата. Горд съм от успехите й, но най-вече от това, че се е съхранила. Успех, дано пак се видим”, пожела й Владимир.