Тартор на сектор „Б“ разказа за среща край язовир и определи „гробокопача“ на Левски

любомир костадинов

Един от известните привърженици на Левски – Любомир Костадинов, направи коментар във „Фейсбук“. Младежа се върна година назад и разказа за среща между него и ръководството на клуба. Ето какво написа Младежа в социалната мрежа:

„Точно преди година, когато лицето Раев заедно с протежето си Папазов дойдоха при мен на язовир “ВАЛТАТА”, за да разговаря Раев с мен (докато Папазов обикаля язовира), за бъдещи съвместни действия свързани с любимият ни Левски, Раев ми заяви следното: “ако не сме заедно и не действаме координирано и съвместно, нямаме шанс и ЩЕ СЕ ПРОВАЛИМ”!!!

След тези негови призиви за съвместна дейност, ние от НКП и Тръст синя България започнахме редица инициативи и обсъдихме не малко належащи за осъществяване действия за възраждането на клуба! Описахме всичко подробно в така наречения меморандум, “план Феникс”! Ден преди общото събрание на клуба една вредна за Левски, шайка от така наречени фенове на Левски, ни обявиха в гробокопачи и че сме написали смъртната присъда на Левски, ехидно подкрепена декларация от самият Раев!

Ето че точно след една година, Раев позна и осъществи само едно нещо от всичко което каза за Левски, че ако не сме заедно ще се ПРОВАЛИМ! Е ПРОВАЛИ СЕ РАЕВ И ТОВА Е ФАКТ И ГРОБОКОПАЧА НА ЛЕВСКИ СИ ТОЧНО ТИ И ДЕГРАДИРАЛАТА ТИ ШАЙКА ОТ БЛОК 5!!!“


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории