ПРИЗНАНИЕ: „Ред в хаоса” е слоганът на ГЕРБ

197948434_1405761663120250_86037772232041827_n

„Ред в хаоса“ ще е новият слоган на ГЕРБ-СДС за предстощите предсрочни парламентарни избори. Той ще замени доскорошния „Работа, работа, работа“. Да се въведе ред в хаоса, означава, че от партията на Бойко Борисов признават, че не са си свършили работата през последните повече от 10 години власт, понеже изчегъртването на неказърни и корупмирани от властта за последния един месец под управлението на служебен кабинет е всичко друго, но не и хаос, коментират в социалните мрежи.

След като бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов не спираше да повтаря, че докато другите говорят, той и хората му не спират да работят, сега явно е дошло време за повече конкретика.

ГЕРБ-СДС лансираха новия слоган след вчерашния жребий на номерата, с които партиите и коалициите ще присъстват в бюлетината. Във фейсбук бяха публикурани предизборни материали. ГЕРБ-СДС ще се яви на изборите на 11 юли под номер 5.

„ГЕРБ ще се бори срещу хаоса и безвластието“, заяви вчера пред медиите Тома Биков.

Под хаоса пък Биков визираше работата на Министерския съвет и президентството. Както е известно от оттеглянето си от власт ГЕРБ не спира да критикува служебното правителство. Обвинения и критики има и от страна на сегашната власт. ГЕРБ смятат, че със служебното правителство президентът Румен Радев си провежда предизборната кампания за изборите наесен.