Само в 7DniSofia.bg

Щерката на Гала се провали

Гала-и-Мари-1

Дъщерята на Гала – Мари Константин Будева се изявява като инфлуенсър от известно време насам, но за съжаление популярността й в инстаграм се дължи единствено на купени последователи. Това става ясно от елементарна проверка на профила й. Ако се вярва на цифрите, то Мари има над 72 000 фенове, които следят всяка нейна крачка.

Цифрата е доста внушителна, но в действителност обаче тя е един голям балон от нереални почитатели. Едва 15-20 процента от тях са реални и това може лесно да се докаже, след като чекирате профила й в програма разобличаваща истинските последователи от фалшивите, твърди Хотнюз.

Друго съществено доказателство за измамата на госпожицата е колко лайка получава една нейна снимка. Средно тя събира около 1200 харесвания, а най-много 3000-3500. За инфлуенсър с над 70 хиляди последователи, това са бледи лайкчета. Специалисти са категорични, че при такъв набор от аудитория, то този профил трябва да е получил не по-малко от 8000 „сърчица“, а при щерката на Гала не се вижда да има такива проблясъци.

Очевидно Будева трудно може да се добере до популярността на звездната си майка. Още повече, че Гала има 134к в Инстаграм, а някои от снимките й са с по 10 000 и повече лайка. Вероятно и при нея има закупуване на т.нар. ботове, което явно се вижда при проверката на това кой я следва. А именно има доста кухи профили без каквито и да е пулбликации с по 0 последователи. Любимият й Стефан – няма да го разследваме, но вероятно и там ситуацията е същата.