СЪБРАХА СЕ! Къци Вапцаров отива в „7/8 ТВ“ на Слави

9_1-5-640x512

Телевизионерът-политик Слави Трифонов е подготвил предизборен удар с привличането на култова фигура от екрана в редиците на своята „7/8 ТВ“, шушука се сред екипа на Дългия. Става въпрос не за друг, а за ексцентричния блондин Къци Вапцаров, който от известно време води усилени преговори за завръщане на екран в кабеларката от „Левски Г“.

Според запознати пазарлъкът е на финалната си права и е въпрос на дни слави и Къцамун да си стиснат ръцете и да подпишат договор. Трифонов напоследък събира в телевизията си изпаднали от професията стари муцуни като Крум Савов и Вапцаров ще е поредното „звездно“ попълнение в екипа му.

Все още не е ясно какви точно ще ги върши Къци в „7/8 ТВ“, но се говори за възраждане на емблематичното с изцепките си детско шоу „Кой е по-по-най“. За никого не е тайна, че егоцентричният бивш водещ на „СУпершоу Невада“ смята телевизионното си отроче за гениално и се хвали наляво и надясно с милионите гледания в ютюб, без да прави сметка, че те 99% се дължат на неадекватните му и комични изцепки.

„Жалко и тъжно е, че телевизиите у нас отказват да инвестират в детски продукти. Това е и обидно към младите семейства, които са една прекрасна публика“, неведнъж се е жалвал Къци в последните години.

Иначе Къци е свободен електрон след края на участието си в риалитито „Като две капки вода“. Единственият му ангажимент е по снимките на филма „Добри родители“, който вече 6 години се опитва да реализира като режисьор и сценарист. През 2020 г. Вапцаров дори получи 400 000 лева държавна стипендия за проекта си.

При какви финансови условия Къцамун ще пристане на Слави информацията е твърде малко. Става въпрос обаче за символична сума на предаване, колкото да се покрият разходите по заснемането. На този етап дребният шоумен просто искал да се върне на екран и влизал в положение на Слави, който едва връзва двата края с лишената си от реклами кабеларка.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории