Александър Урумов: Предсрочни избори ще има заради егото на един клоун.

александър урумов

Писателят и кандидат за депутат от ВМРО Александър Урумов коментира отказа на Слави Трифонов да поеме отговорност за управлението на държавата. Загледан само в рейтингите си и собственото си его е ясно, че шоуменът няма да има желание за огромната отговорност, която трябва да бъде поета за държавата, смята Урумов, който често анализира политическата ситуация в страната. По думите му властта не е шоу и избирателят ще плати скъпо за предсрочен вот заради страховете на един клоун. Коментарът е публикуван в момент, когато Трифонов отказва да се появи и да обяви какво смята да прави, да посочи на избирателите си и на останалия народ как смята да управлява, след като политическата му партия ще получи мандата. Шоуменът сколаса само да благодари на избирателите си, при това цели шест дни след публикуване на официалните резултати от парламентарните избори, след което се скри.

Ето какво коментира още Урумов:

Понякога нещата са толкова прости, че хората отказват да ги приемат… А те наистина са прости и ясни, когато бъдат погледнати през призмата на личната житейска отговорност.

Когато един мъж за 54 години не е поел отговорността да се ожени и да се довери на жена до себе си-без значение дали е брак или установено трайно съжителство…и не защото няма кандидатки…

Когато един мъж за 54 години не е поел отговорността да създаде/осинови дете, което да отгледа и възпита, и не защото няма финансова ВЪЗМОЖНОСТ…

Когато един мъж на 54 години е отделил последните 20 години от живота си изцяло на собственото си его и отражение в огледалото на тв рейтингите…

И е доказал, че се интересува единствено от себе си че се ръководи единствено от егото си и се доверява на няколко свои подчинени от фирмата си. пряко зависими от него.

И някой чака този човек да поеме отговорност за управлението на държавата?

Че откъде-накъде, погледнато през неговата призма?

Той да поема отговорност за управлението?!

Да определя министри, които все пак няма лично да контролира по подобие на служителите във фирмата си, като Тошко и т.н. ?!

Да носи отговорност за Ковид-мерки, без значение какви и как?

Да носи отговорност за актуализация на републиканския бюджет?

Да носи отговорност за социални мерки, за бизнеса, за всичките системи на управление в конкретните сектори?!

Кога в живота си този човек е поемал реална отговорност за нещо извън офиса си и извън фирмата си? Няма как да стане и сега.

Той се стреми към ролята, която иронично му се изплъзна в този парламент-ролята на зловещия клоун, който да плюе по всички и всичко. Без да носи никаква отговорност.

Затова ще има предсрочни избори.

Заради егото и страховете на един клоун, когото избирателите му объркаха с Чък Норис

Властта е отговорност, не шоу/

Този урок предстои да бъде скъпо платен от целия български народ.

Вижте колко струват идващите предсрочни избори и ги добавете към сметката..