Слави бесен на партията си, прецакал се с предизборния концерт! Запазил „Арената“ още март

Снимка_на_Слави_Трифонов

Шоуменът Слави Трифонов, който преди броени месеци се превърна в лидер на политическата формация „Има такъв народ”, сериозно се е прецакал с концерта, който предстои на 2-ри април.

„Слави изобщо не е очаквал, че два дни преди изборите ще има локдаун”, обясниха негови приближени. Той бил подведен от главните хора в партията си да избере тактиката „Цял месец мълчиш, а в петък – пееш“;

За въпросното мероприятие е ангажирана огромната зала „Арена армеец”, но по стечение на обстоятелствата концертът ще се излъчва онлайн по партийната телевизия 7/8 тв. Той ще е под надслов „Къде си вярна ти, любов народна”. Ангажирана е за три дни още през март, като за това Дългия е броил над 35 000 лева.

Дълги месеци наред от началото на летните протести у нас през 2020 г. Слави Трифонов пазеше пълно мълчание и нито веднъж не излезе на жълтите павета да протестира срещу властта, която иначе уж критикува. Заради тази си стратегия той търпеше критики и отляво, и отдясно. Анализатори и политици се чудеха защо „видният” опозиционер пази дистанция, сякаш него протестите не го засягат.

По тази причина се появиха и спекулации, че в бъдещия парламент Слави ще е патерица на партия ГЕРБ.

Дариткова каза защо не е време държавата да се дава в ръцете на такива като ДеБъ, „Мутрите“ и Слави

Всъщност, шоуменът бил заблуден от свои съветници, че пасивното му поведение трупа точки в неговата кошница. Едва последните няколко седмици той осъзнал, че това е груба грешка, която може да му изиграе лоша шега по време на вота на 4-ти април. А най-силният му коз преди изборите – въпросният концерт в петък – може да се окаже пълно фиаско, защото я събере 15-ина хиляди във Фейсбук, я – не.