Красавица от ВМРО: Направиха ми фалшиви профили, плащат на сайтове да ме изкарат…

7 Dni Sofia22.03.2021
55

Политическата мърсотия на тези избори ще достигне невиждано дъно! Залогът е огромен, а много партийки от новопоявилите се са готови на всичко, за да додрапат до Народното събрание.

Заплатата от 5 000 лева кара някои хора да обезумяват. Толкова, че да направят фалшив профил на хубаво момиче от ВМРО, да „мърсуват“ от него, за да го уязват. За това алармира Златина Любенова от варненската листа на ВМРО:

В мрежата и в някои сайтове се водят ожесточени коментари относно моя външен вид и снимки. Всъщност, снимките, които са публикувани са абсолютно нормални снимки за една млада, 24-годишна жена.

Притеснителното в случая е вменяването, че аз съм неподходящ кандидат за парламента и неадеакватен човек за политическия живот у нас. Атаките са от опоненти, които вътрешно смятат, че имам определени качества за да ги застраша. Те правят фалшиви профили във фейсбук, а също така и плащат на сайтове, за да ме дискредитират. Най-вероятно същите харчат Вашите пари, тъй като „не се наядоха и не се напиха“, варират като политически леки жени от партия на партия, само и единствено поради болни амбиции и обещания, които са дали, че „ще оправят нещата“ за някой виден бизнесмен. И така битката става „безмилостно жестока“, води се на всички фронтове и с всякакви средства, дори с цената уронване на репутацията на жена, която може да им бъде дъщеря. За морала им, оставям разсъжденията на Вас.

ВМРО явно остава единствената партия, в която младите хора са добре дошли. Особено ярки личности, с мнение и категорична заявка, че са с висок морал, неподкупни и НЕ манипулируеми. И как другите искат да ни учат на демокрация, като няма такава в собствените им организации?

Спекулацията, че аз съм крайно неподходяща за политик е смешна. Всъщност политиката винаги е била мое призвание. За хората, които ме познават, това е абсолютно естествено развитие за мен. Някои смятат така, заради нетипичната ми борбеност и сила да отстоявам мнението си и поради пословичната ми смелост да застана срещу всеки опонент, без страх от последствията, ако усетя несправедливост. Други казват просто: „Дъщеря на баща си“.

Баща ми в младежките си години работи като Секретар в Общината. Активен политически човек, отличен оратор. В последствие участва в много организации. Бил е кандидат за кмет. През 2005г. водеше листата на нова, революционна тогава за политическия живот партия за гр.Търговище. Бил е само и единствено на ръководни позиции, където е усетил отговорността на властта.

Последната му позиция беше като Изпълнителен директор на МИГ-Хисаря. Всъщност, биографията му е много по-дълга. (Оставам на него да я напише някой ден). Аз говоря по спомен. Споменът на едно дете, което винаги е искало да бъде „като тати“. Дори с цената на това да го изложи сладко, като се качи на сцената на 6 години в пълната зала 1 на НДК. Дали той се промени? Не. Същият принципен и морален човек е. Затова е и уважаван! Хората знаят. И помнят.

Спекулации, че не съм подходяща за политик са абсурдни. Аз съм израснала с това. Но нека водим позитивни кампании! Все пак, на 05.04.2021г. вотът ще е приключил, но ще трябва да се погледнем в огледалото.

Понеже говорим за семейни ценности и възпитание. Моята идеология съвпадна с тази на ВМРО. И в един момент реших, че следва да сме заедно. И да се борим!

Подкрепете ме с номер 1 в бюлетината и преференция 120. Така гласувате лично за мен. Нали искате нещо НОВО!

С уважение, Златина