Рачков вбеси феновете на ЦСКА, търсят го да го бият

rachkov

Комикът Димитър Рачков може да трупа рейтинг с новото си предаване, но си навлече сериозен враг в лицето на 3 милиона фенове на ЦСКА. Нискостебленият актьор се изгаври с 31-кратните шампиони и стана обект не само на хиляди псувни в социалните мрежи, но и на откровени заплахи със саморазправа, които може и да не са толкова невинни, като познаваме нрава на родните фенове от всички цветове.

„Забраненото шоу на Рачков“ предизвика истинска футболна война снощи. Гост в студиото на популярния комик беше бившият водещ на „Стани богат“ Ники Кънчев. Рачков се превъплъти в познатия си от „Господари на ефира“ образ на Ники Пънчев и започна да задава въпроси на известния журналист и дълбок провинциалист от Червен бряг въпроси в играта „Стани софиянец“.

Там фигурираше и следното питане: „В химна на ЦСКА-София“ се пее следното: „Сърца червени, сърца…“
А. милиони
Бе. в масло
Це. с байпаси
Де. с тирета

Ники Кънчев, отявлен привърженик на „армейците“, прие с чувство за хумор въпроса, правейки се, че не знае верния отговор. Тогава в студиото се появи легендата на ЦСКА Георги Велинов, който играеше ролята на „помощ от приятел“. Джони и Кънчев посочиха за верен отговор: А. милиони, но Пънчев отсече, че бъркат и на екрана в зелено беше маркиран отговорът – с тирета.

Всички се смяха от сърце на въпроса за червените сърца, но реакцията на феновете не беше така великодушна. Хиляди фенове на ЦСКА подскочиха като ужилени срещу Рачков, сценаристите и целия екип на шоуто.

„Това е гавра! Не ви ли е срам! Кой левскар ви е писал сценария“, „Какви тирета, какви въпросителни, ние сме милиони. Стойте си на „Герена“ и не мърдайте оттам“, „Повече няма да гледам това предаване, докато не ни се извинят официално“.

Това са само част от по-меките коментари в интернет пространството, като, разбира се, имаше и доста груби и цинични мнения на зрители. И обещания, че Рачков ще бъде открит и публично бит заради глупавия скеч.