Палава кметица на софийско село ще става депутат от ДПС, Карадайъ я хареса (СНИМКИ ЗА ГОЛЕМИ)

tazi-bivsha-selska-kmetica-shte-stava-deputatka-ot-dps-snimki-3

Скандалната бивша кметица на софийското село Владая Таня Иванова ще става депутат от ДПС.

Дамата, която преди няколко години нашумя с еротични снимки в социалните мрежи, е била одобрена днес за водач на депесарската кандидат – депутатска листа в столичния 23 МИР. Това е станало след шумен скандал на работна среща при формалния председател на ДПС Мустафа Карадайъ, съобщи МИГNews.

На сбирката в партийната централа са присъствали шефовете на софийската структура, сред които Стоян Стоянов, Цветан Енчев и кметът на Своге Емил Иванов. Кандидатурата на Таня Иванова най-силно е била препоръчвана и защитавана от Енчев, а за двамата се твърди, че са в изключително близки отношения. „Той се натискаше за първи с областната листа, и успя да убеди Карадайъ тя да е водач в 23 МИР“

Срещу мераците на Цветан Енчев обаче енергично се опълчил Емил Иванов, който му казал „да си прибира приятелката и да се маха, защото няма място в София – област“. Решено е още Стоян Стоянов да бъде водач в 24 МИР, а първи в областната листа вероятно ще бъде Александър Несторов, който е син на бившия градски прокурор на София Нестор Несторов.

Таня Иванова е бивша кметица на Владая, издигната от партия АБВ. През 2016 г. тя пусна свои еротични снимки в социалните мрежи. На тях се виждаше как нейна приятелка ѝ пипа гърдите, наднича под късия ѝ минижуп и прочие. На друга, кандидат-депесарката си разтворила широко краката, а неизвестна жена гледа интимните части. За нея във VIP селото разправят, че е въртяла страхотни кючеци, била разкрепостена. Била и била редовна посетителка в „Плаза“ и БИАД.

На тези парламентарни избори се очаква ДПС да има депутати от столицата. Причината , че движението очаква скок на гласовете, след като Ахмед Доган се подчини на турския президент Реджеп Ердоган.