На Рени не ѝ трябва фитнес, вижте как поддържа форма

Рени

Фитнес залите ту отварят, ту затварят. Това се оказа сериозен проблем за хората, особено за спортуващите. Фолкпевиците също се видяха в приключение, след като не ходят на работа, не спортуват и му отпуснаха края. А сега се мъчат да свалят натрупаните по време на пандемия излишни килограми.

Рени разкри коя е най-новата й страст. Попфолк звездата е твърдо решена да поддържа топ форма и добър тонус, като се посвети на интересен спорт.

„Новата ми страст – step аеробика“ – анонсира изпълнителката пред феновете си в социалната мрежа. Тя сподели и фотос от тренировъчната зала, където позира по спортен екип и е във видимо прекрасно настроение, пише Блиц.

Фенове на звездата я засипват с положителни коментари. Те отбелязват, че може и да не е с най-хубавото тяло сред колежките си, но пък е най-естетсвената и чаровна. Рени е една от малкото останали певици, която все още не е посегнала към пластичните интервенции.

Изпълнителката на хита „Като птица“ от години се слави като певицата с един от най-пищните бюстове, което автоматично я изключва от силиконовите й колежки. Не си е правила нищо по лицето или устните, дори не ползва екстеншъни, които за колежките й са от жизнено важно значение. Нейната буйна и къдрава коса буди възхищение, а тя често експериментира с различни прически.