Панически страх обзе Преслава

Преслава

Обстановката с разпространението на коронавируса в страната се отразява много силно на Преслава. Все по-рядко тя се чувства спокойна за нейното здраве и това на близките си, пише Блиц.

За да е напълно сигурна, че няма кой и как да я зарази, наскоро поп фолк дивата влезе да тренира в популярен спортен център, който се оказа заключен за други посетители.

реслава явно е доста притеснена заради коронавирус пандемията, но все пак не иска да губи форма, затова тренира съвсем сама в огромната фитнес зала. А как е компенсирала загубите заради на собствениците му, остава загадка.

Припомняме ви, че Преслава беше първата фолк звезда, която обяви, че прекратява концертната си дейност и то още преди първата вълна на Ковид-19 да се разрастне. Малко след като колежката й Галена легна болна, се заговори, че и добричлийката е изкарала вируса, но тя така и не даде гласност.

Страхът да не я повтори, както се случи при Константин, кара Преслава да трепери от страх, но пък желанието да спортува е неудържимо. А и все пак покрай пандемията излишните килца трябва да бъдат стопени.