Идиоти, сър! Отровното трио ОФИЦИАЛНО се предложи на БСП и Пеевски: Искаме с вас!

7 Dni Sofia09.02.2021
николай хаджигенов

Чичаците от Отровното трио се самоубиха ритуално! Да скачат веднага в ковчега, дето сковаха пред Министерски съвет, защото от час и половина Хаджигенов, Бабикян и Минеков са политически трупове!

Социалните мрежи настръхнаха срещу узурпаторите на протеста, срещу крадците на „Мутри, вън“! Триото политически прелюбодейци бяха разкрити, че са изпратили официално писмо до БСП и ДПС, в което молят омразните им до вчера партии, да ги вземат за „общо дело“!

Такова падение българският политически живот не помни!

От Бабикяните вдигнаха ръце дори основни техни сподвижници като екс-ченгето Илиан Василев. След месеци на славославене, преди малко той въздъхна:

Арман и Николай, има стъпки, които не се правят. И това е една от тях. Да призоваваш за „последно“ за общи действия, „съгласие“ преди за след изборите, като поставяш ДБ и партията на Слави наравно с ДПС, които са опорна греда на режима е мека казано наивно, да не използвам по-тежки думи. Предизборната борба не би трябвало да включва крайни форми на пиар.
Всичко което сме са нашите избори и решения, и като преминахте от неформални лидери на протеста към политици, би трябвало да осъзнавате и новите си отговорности.
Този определено не е добър ход от ваша страна.
ГЕРБ веднага ще го използват не само срещу вас, но и срещу извънпарламентарната и парламентарна опозиция, нали адресирате и Нинова.
Не зная кой ви е дал този „акъл“, но определено ГЕРБ ще го почерпят. А Пеевски, и Доган.
Успех, но не по този начин.