Разкриха се, но не съвсем! Каква точно е Мая Манолова на Алибегов – шефка или партньорка!?

7 Dni Sofia27.01.2021
РИЧАРД АЛИБЕГОВ

Истината лъсна: Мая Манолова свиква протест срещу здравния министър в София с част от ресторантьорите, за които датата 1 март, е твърде късна за отваряне на заведенията.

Лидерката на “Изправи се, БГ” в неделя единствена от политиците се появи на митинга на бизмесмени, недоволни от мерките срещу КОВИД.

Днес Мая Манолова вече е в ролята на организатор на протеста срещу проф. Костадин Ангелов. Това се разбра от телевизионна изява на координатора на движението “Изправи се, БГ” в Бургас Живко Табаков. Той се появи в двете национални телевизии – Нова и БТВ в ролята на гневен ресторантьор, който тръгва за София, за да защити ресторантьорския бизнес.

От партията на Мая Манолова неофициално потвърдиха, че Живко Табаков е координаторът й в Бургас, тъй като медиите пропуснаха да добавят и политическата роля на ресторантьора.

Здравният министър не отстъпи от позицията си заведенията да отворят на 1 март. Част от ресторантьорите обаче са категорични, че ще го направят на 1 февруари протестно. Друга част обявиха, че ще въздържат от подобни действия и ще изчакат още месец.

Така сега се оказва, че гневът им е или яхнат от Манолова, или е направо е подпален от нея.

 


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории