Помните ли Мариян Колев с детските играчки!? Отровното трио го направи още по-богат

7 Dni Sofia25.01.2021
мариян колев

Помните ли един бизнесмен с подпухнали очички, който домъкна на площада в разгара на протестите половината си персонал от магазините?

Всички бяха фирмено брандирани, ако не си запознат със случващото се, щеше да си помислиш, че някой снима рекламен клип за детски магазин.

Та този брандиран баровец грабна микрофона и започна да се пеняви как му убиват бизнеса, как го мачкат, как ще го принудят да остави на улицата стотици работници. За първи път в протестната история, на другия ден хората от площада бяха пратени да си купят играчки и каквото друго решат от магазините на подпухналия чичко в знак на подкрепа!

Като всяко чудо и това с протестите мина и замина. Но някои излязоха от тях още по-богати.

Като Мариян Колев. 7DniSofia.bg научи, че от септември до края на годината, по време на протестите и в условия на „унищожаване“ на бизнеса му, Колев е спечелил повече пари, отколкото когато и да е! Магазините му са на практика монополист на пазара, проверки няма, а ловешкият олигарх дори си направил ултра скъп подарък за Коледа. Ше изчакаме да видим и данъчните му декларации, за да разберем дали 2021 не е най-успешната година въобще за богаташа.

Е, протестите на тримата чичаци не свалиха властта, но се превърнаха в сериозен бизнес, който дори роди милионери! Пардон, превърна милионери в тежки милионери.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории