Валери Симеонов скочи на агитките на Левски и ЦСКА: Стойте си вкъщи!

7 Dni Sofia29.06.2017
Валери Симеонов

Полицията трябва да спира футболните агитки и мотористите още на входа на Асеновград. Това каза пред Фокус вицепремиерът Валери Симеонов.

Както 7DniSofia.bg първи разкри още нощес, фенове на ЦСКА и Левски започнаха организация за големия неделен протест.

Според Валери Симеонов полицията е съобщила, че се подготвят акции на футболни агитки във връзка с междуетническото напрежение в Асеновград и подготвяния протест на жителите на града.

„Проблемът в Асеновград е проблем на живеещите там. След като си тръгнат агитките и полицията, тези хора ще продължат да живеят там. Аз не бих желал в резултат на една непропорционална или агресивна намеса на външни фактори да се създаде траен проблем в Асеновград и там да продължи да тлее огънят на напрежението. Никакви агитки и мотористи не трябва да се допускат в града и трябва да бъдат парирани още на входовете за Асеновград“, предупреди Валери Симеонов.

Той коментира още, че към момента няма други политически партии освен ДПС, които се опитват да извадят дивиденти от междуетническия конфликт в Асеновград.

3 коментара

  • anonim

    30.06.2017 at 6:19

    gospodin semionov ne ispolzvaite strategiqta razdelqi i vladei zashto da ne se záshtitavame ot gnusnite mangali koito ni typchat noq nqmame nito dyrjava nitio zakoni kak moje ciganite da prebivat bylgarskiq narod a viq da stoite i da nepravite nishto vsqkash nishto ne se e sluchilo ???????

  • Илия Илиев

    01.07.2017 at 2:57

    Присъствието на феновете и рокерите за мен не е намеса,напротив това е съпричастност към безредието в България,и знак,че всяко посегателство,независимо от какъв характер е, трябва да бъде стопирано още в самия зародиш.Не трябва да се прикриват ,още по-малко да остават безнаказани .Който е против значи,че или не е бил жертва или това му е целта- да има анархия.

  • 1912

    01.07.2017 at 19:32

    Vijtebsqbgospodin edikoisi shte sme tam vsichki 1912

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.