Васил Божков от Дубай: Поздравявам Румен Радев, искам среща с него

7 Dni Sofia09.01.2021
васил божков 2

Укриващият се в Дубай бизнесмен Васил Божков поздрави президента Румен Радев, за консултациите, които провежда днес. Както е известно преди време Черепа заяви в разговор с ченгето от ДС Огнян Стефанов, че като дойде време за избори, президентът трябва да бъде държан изкъсо.

Държавният глава посрещна на „Дондуков“ 2 първо „Има такъв народ“ на Слави Трифонов, а  след това „Демократична България“, следват Мая Манолова с „Отровното трио“ и накрая „Възраждане“, която е в процедура по заличаване.

„Поздравявам президента Румен Радев за решението му да се консултира с извънпарламентарните партии за изборите. Надявам се да не се ограничи само с партиите на статуквото“, написа в профила си във Фейсбук Черепа, намеквайки, че иска среща на президента и с неговата партия.

Буквално преди 2 дни премиерът Бойко Борисов отговори на атака на Румен Радев, който го беше обвинил, че е „ортак на Пеевски“.

„Аз мога да му кажа че е ортак с Черепа“, отвърна Борисов и призова президента да не вкарва страната във „вътрешно-махленски спор“.