Пиарът на Васил Божков брани Мая Манолова: „Да, България“ е тъжна огризка без полза от нея

7 Dni Sofia21.12.2020
ивет-добромирова

Войната на жълтите павета става безмилостно жестока

Обединението на Мая Манолова с Отровното Три без 10 разгневи „Да, България“. Едон от баш-дабълите – Методи Лалов, днес извади нож във Фейсбук на Мая Манолова.

Веднага срещу него се хвърли пиарката на Васил Божков – Ивет Добромирова.

Вижте присъдата й във Фейсбук:

„Да, България“ трябваше да бъде алтернативаТА. Трябваше да отвори ветрилото и да изгради онова, което да:
– накара повече хора да гласуват
– накара младите да гласуват
– счупи стереотипа на двуполюсния модел и да влезе в новия век по нов начин като обърне статуквото без да търси коалиции и компромисни партньори
„Да, България“ имаше потенциала да направи всичко това. И го изхаби.
4 години по-късно нищо от това не се случи. „Да, България“ е патерица на тъжните огризки на дясното и избра да се затвори във все по-ограничаващия се кръг на „градската десница“. Това е напълно доброволен избор, който напълно очаквано може да ги изведе там, където бе затворена градската десница и преди „Да, България“.
Това са фактите. Те са тъжни. Защото „Да, България“ употреби нишата за нещо ново, което да изпълни функциите, които тя не пожела или се отказа да изпълни и така по един или друг начин обрече де факто България.
Нищо лично. Просто факти.
ПП: Няма да отговарям на коментари на изпратени от тази затворена общност функционери, които за пореден път да разказват своята версия, родена от собственото им „поле на изкривена реалност.“, в което те фанатично вярват.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.