Защо Фандъкова даде града в ръцете на един (не)нормален софийски дришльо!?

7 Dni Sofia19.12.2020
борис бонев

Странни неща стават в столицата. 4-мандатната Фандъкова се е оставила на един софийски дришльо (по Ъпсурт) да върти града на хилавия си малък пръст.

Кой си ти, бе, г-н Борис Бонев? Откъде се пръкна? И най-важното, кой е зад гърба ти, та наведе цяла кметица?

Тия въпроси тресат Столичния Общински съвет, дойде ли време за сесия. А след нея София я затриса. Я Бонев ще затвори улица за коли, я ще отвори булевард за ролкови кънки, я ще измести стадиона на ЦСКА, я ще обърне движението. Сякаш си е у дома в страничката „Спаси София“, сред приятелите, минали на другия тротоар.

Извенявайте, но експертизата на този Бонев стига дотам, да фейсбукарства. Хубаво ,вързаха му се софиянци, направиха го общинар, дадоха му 3 000 лева заплата. Ама това пишлеме да определя политиката на цял град? Не е сериозно, Фандъкова!

Сама тя пък забелязали ли сте как ситни след него, как взе да се нарежда до гусин Борис пред телевизиите? Еленът на Йорданка, Герджиков, де, дори искаше да прави едноклетъчния Бонев заместник-шеф на софийския парламент!? В същото време страничката на Бонев така бие по главата Фандъкова, както тя не е била непослушните в час по български!?

Странно е всичко това!

И лошо за София! Защото откакто е Бонев в Общината, от него пропищели столичани да искаш…

 

 

 

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.