Човекът, изстрелял Слави: Изпусна се! Върви надолу, може да не мине 4-те процента на избори

7 Dni Sofia18.12.2020
нидал алгафари, мадлен алгафари

Един от създателите на култовата програма „Ку-Ку“, изстреляла Слави Трифонов – Нидал Алгафари, зачеркна политическите амбиции на Дългия.

„Той имаше уникалната възможност по време на референдума, който направи с много труд и усилия. Ако тогава беше направил политически проект, днес най-вероятно щеше да е много голяма фигура на политическия пазар в България. Но пропусна момента. Пропусна момента и с протестите това лято. Въпреки че за мен 8000 души, които излязоха на улицата, не са много хора в сравнение с цяла България. Ако обаче екипът на Слави беше повел този протест, вероятно правителството щеше да е паднало и на парламентарните избори формацията на Слави щеше да се бори за първо или второ място. Пропуснаха и това“, категоричен е експертът.

„След като напуснаха голямата телевизия, в която Слави и екипът му години наред работиха, отидоха в някакъв вариант на Хъшовете едно време. Главното обаче е, че загубиха основната си трибуна и оттам започнаха лека-полека да затихват. Слави преобърна целия си канал в изцяло политически и заприлича на други такива тв канали, ползвани политически известно време и които след това изчезваха. Но така или иначе, Слави загуби инерцията си. Колко още ще загубят до март или май – не знам. Но може да стане и така, че да не прескочат и бариерата“, коментира Алгафари.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.